Гиза ко Електроника е авторизиран дилер на MOTOROLA-USA, овластен дистрибутер на CTE INTERNATIONAL – Italy, и авторизиран дилер на LAMBDA ANTENAS - Spain.

 

За да можете да ги прегледувате документите ке ви треба следниов програм Adobe Reader
Повелете користете го менито од вашата лева страна за да го пронајдете саканиот уред.